Monday, October 18, 2010

Jualan Kawan-kawan J-Card

Memula dapat info nieh.. dah terseronok-seronok sebab ingatkan whole JJ yang amik partisipasi.. Pas dah klik-klik link dan info yang di berikan oleh sumber-sumber dalaman yang boleh dipercayai..

oOOooHhhhhh.....





Rupa-rupanya hanya di Tengah-Tengah Lembah atau bahasa ilmiahnya Mid Valley.. noOOOooOOoo....

Tak dapek den menjamu mata bersama isteri-isteri tercinta di hari J-Card nieh..

Tentatif program

Summary: Jusco is having it's J CARD Members' Day 2010 at Mid Valley Discounts Up to 70% , Exclusively for JCard Members only "Each JCard Member are welcome to bring along Two friends".
Great time for shopping with great deals/discounts.
Products Offered:
  • Women Apparels
  • Men Apparels
  • Innerwear
  • Bags
  • Kids & Babies Apparels
  • Shoes
  • Bath & Towel
  • Luggages
  • Home Interior Products
  • Bedding Products
  • Household Products
  • Stationery
  • Sports Items
  • Gold Products
  • Electrical Appliances
Time: 9.00am-11.00pm
Company: Jusco
Sales: 20 Oct 2010 21 Oct 2010
Venue: Jusco Mid valley

6 nuKiLan penDapaT:

PurPLe LaDy AiFA said...

laaaaaa. kat utara mereka x buat ke taun nie? keji je. sejak ada j card sendiri trus jusco xmo wat sale member card dah.. kejam2

curigelap said...

uhuks.. rasanya dorang nak buat .. tapi takut company2 besaq bising2 sebab nnt kalu buat gak, ada yg amik EL or MC semata2 nak g J-Card member sale nieh.. eheh heheee

icham said...

jangan cakap macam tue kawan2 sekalian...di utara diorang buat J-card day pada 28/10/2010 di jusco bandar perda...so,turun la shopping!!!

eyanne said...

sma nogori de la wt sale tuk Jcard holder..slalu je dpt msg dr mrJ ni...huhu

curigelap said...

28 OcT..? hohoh.. lagi besh.. gaji fresh dari peti ais.. ehh.. atm mesin.. wokeh2.. tunggu info jJ perda dulu..

cik puan eLy said...

jgn silap isteri sudah..

 
Free Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Website templateswww.seodesign.usFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver