Wednesday, October 13, 2010

Inspira - Waja Replacement Model

Sebulan dua yang lepas....


Ramai dari kita yang yang telah tahu yang Proton akan mengeluarkan produk Waja Replacement model. Banyak gambar-gambar sneak peak yang mostly kita dah tau akan amik design dari Mits Lancer..


Sekarang dan seterusnya...

Tadaaa...

Di jangkakan akan di lancarkan pada 15 Oktober nieh.. 
Dari sumber-sumber yang boleh di percayai, terdapat 4 variasi warna yang akan mewarnai Waja Replacement aKa Inspira nieh..
  • red plum
  • silver
  • solid white 
  • black.
Pastu tempahan sebanyak 1k akan di kenakan pada minggu launching nieh, soft launch aa.. Kiranya offical leh nampak kat atas jalan raya dalam bulan November nieh.. 

Harga plak di antara RM79k++ sehingga 96K ++
  • RM79k 1.8MT low end
  • RM96k 2.0 AT Hi end 


Ada jugak info dari forum lain gtau hanya 4000 unit sahaja yang akan menggunakan enjin Mivec nieh.. Lepas daripada tu.. Agaknya CampRO yang amik alih.. Jeng jeng jeng..


Lagi info-info yang boleh di dapati silalah klik link di bawah :

Daaaaa

5 nuKiLan penDapaT:

cik puan eLy said...

nk beli keta Chevrolet..

eyanne said...

kna tggu proton tiru chevrolet plak la haha

curigelap said...

aishh.. kita beli velfire dah aa.. hohoho

cik selamah kundang said...

nk bentley

curigelap said...

kaboi putih tu pun tak terjaga...

 
Free Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Website templateswww.seodesign.usFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver