Thursday, May 28, 2009

Icicles -- Cubicles



Sejuk banget aku rasa hari nieh... Rasa-rasa macam dah ada kat dalam peti ais/sejuk dah nieh.. Wahh... tengok-tengok dekat thermometer tadi.. 16 degrees celcius.. Patut ler sejuk.. Di tambah dengan hujan di luar.. Hahh.. Bertambah ler sejuk .. Brrr... Maka, dengan pantas aku menutup aircond nieh.. Tapi still sejuk jugak..

Dalam sejuk-sejuk camnieh.. Risau gak.. Tambah kalau dok saja atas kerusi nieh.. Tak bergerak.. Abih cramp muscle-muscle aku nieh.. Adosss..

Hari nieh aku takda keja sangat.. cA tak kasik keje.. Rileks jer la.. Lagipun memang aku nak cuti rileks.. Sebab dah dua bulan keja teruk.. Sampai tak sempat nak berehat.. Hah.. Apa lagi.. Berehat la aku sepuas-puasnya.. Sampai aku boleh tukar layout untuk blog aku nieh.. And explore widget yang ada dalam blog nieh.. Edit sket-sket JS yang ada dalam template tu.. Ok la.. At least aku tak ketiduran di buai lagu-lagu indah dalam blog aku n also dalam HDD external.

Layannn

1 nuKiLan penDapaT:

QueenWizza said...

gile ah. layout ni lagi canggih dr layout aku.

 
Free Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Website templateswww.seodesign.usFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver