Saturday, December 18, 2010

Humble Person


Yeahhh.. Dah lepas sehari ... 18 December 2010


Dari tarikh aku mentuakan diri sendiri..
Selama *1 tahun bernifas bernafas di dunia nieh..

A million thanks to my wife, Ilyana yang menjadi permaisuri secara rasmi genap 1tahun 6 hari.. For every single second with u is the most precious one to my life .. ( bodek mau lebih.. hehehe.. )

Banyak gak wishes yang aku terima thru muka buku.. ramai sangat nak senarikan list yang wish
Ada gak la yang aku dapat thru sms.. tq to my mother-in-law (seawal 8 pagi wohh.. tokojut den), maria, and my 2nd sis... (haishh... teknologi yang semakin di lupai .. kan .. kan.. sejak ada muka buku)
Ada yang call sambil nyanyi-nyanyi lagu api bas di; eppy besday daa .. hehehe..
Thanks to my mum, brother & sister-in-law dan my 2nd last lil bro yang nyanyi dengan tunang dalam kreta (tak lama dah nak kenduri)

Dalam banyak-banyak wish tu.. Aku saspek respek and selut salute kengkawan muka buku aku yang aku kenal just thru FB.. yupss.. tak penah jumpa muka ke muka tapi ke'humble'an depa membuatkan rasa terharu sangat2.. hahah.. tashing pagi-pagi nieh..

Bukan apa.. banyak kengkawan dalam fB aku add pun sebab main games and ada interest sama..

Dedicate this post to the person yang ada ke'humble'an tu..

p/s: xCoach Kedah n Malaysia wish b'day.. piwwiitt..

5 nuKiLan penDapaT:

june said...

Pewittt

curigelap said...

keh keh keh...

eyanne said...

pewwitt jgk! huuhu ey awat tang umo jd * hahaha

curigelap said...

hahaha.. tu bintang sinaran.. sbb tu ada *

cik puan eLy said...

sinaran passport kegemilangan

 
Free Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Website templateswww.seodesign.usFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver