Tuesday, January 10, 2012

Hepis Niyu Yer

Hah.. Dah lopeh doblas hari yang miliniyum doblas baru la leh masokk cool-blog blog sendiri... kes kes kes..



Okeh.. ofisyelli baru teringat mai paswet.. da lama tak manual login semenjak setahun di kuala lumpur..
Hari nieh tercuba .. baru leh masuk ke alam block nieh... heh.. tu pun siB baik lektop wat hal soh masuk rumah baru..

haaa.. amekkawww.. suma suda baru.. cuma body jer lama.. kes kes kes..

pepehal.. den nak ucapkan selamat sejukkan diri kat dalam opis nieh yang tak reti-reti nak panaskan badan nieh.. dah lama cuaca di sini bersuhu bawah takat beku 16.. isk isk..

dolll

4 nuKiLan penDapaT:

eLy said...

x sejuk pun.. ekeke

eyanne said...

sejuk la..kak ely byk lemak sbb tu xsejuk! hahaha

curigelap said...

muehehe..

Shykin Moksen said...

salam,

blog yang menarik..like
sudi-sudilah singgah di blog sy.

http://shykin.blogspot.com

 
Free Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Website templateswww.seodesign.usFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver