Thursday, August 27, 2009

LosT anD FounD

this entrY is noT of AfdliN shauKi fiLm yaa..

most Of us mesti dan pasti akan ada suatu kehilangan in our life.. doesn't matter melibatkan benda bernyawa or noT..

thiS montH invoLve a Lot of missing and losT in mY life yang akan impact mentaL dan fikiKal secara tak langsung..

pemergiaN arWah ustaZ asri menyebaBkan dunia musik nasyid amnya akAn sunyI dari kelunakan dan gemersiKnya suara dari arwah.. bermuLa dari kumpulan nasyid di bawah arQam, nadamUrni (where i learn to hear a nasyid song masa keciK2 dedulu) sehinggalaH dengan tertubuhnya kumpulan RabbaNi..

manakala pemergian arwah aLin, x-student uNimap n was a lec there, which she meninggal dalam perjalanan pulang ke rumah nya di Shah ALam... altho tak berapa kenal sangat dengan arwah, tapi .. still rasa macam sumthing yang menyebabkan suatu perasaan kehilangan.. ntahLah.. we can't predict when will be our turn back to our CreaTOR.. btw, al-FatiHah untuk mereka berdua semoga di tempatkan di kalangan orang yang beriMan.. AmiNnn..

LOsssT.. hooooowl.. aku telah kehilangan 2 jam kesayangan aku.. 1st - Timex Expediton and 2nd Casio Adventure Double Sensor.. uwaaa.. abih mental dan fizikil, (duit la tu) that still teringat kat jam2 itu..

Huhuu.. Jam timeX tu aku beli time dapat 1st gaji keje kat siNi.. crying tak berlagu laa.. camno ilang..? someone had broke into our house bila sumer penghuni rumah sedang melayan suasana tidur di waktu pagi n petang.. WTH.. 2 kali masuk.. Nanti kalu rajin, i'll told the Story..

Hehehe.. Jam cAsio tu plak.. Eheh.. Eheh.. Tak yah cerita la.. It's will become my most legendary losing in my life.. Nak tau..? Just look into the piC dah la.. The Pic toLD a thoUsand storY behiND it..



FOund...

Finally.. after Losing my 2nd watch tu.. i drag my fiancee to accompany me to buy a new watch.. and... tadaaa.. It's ok la whEn compare to My previouS watch before.. CantiK what..?!!


Phew... Need To ContineU my FinaL touch up on mY layout work Progress.. Kang kena ligan satgi.. Melambung aaa...

Deeeeeeeeeeee

6 nuKiLan penDapaT:

eLy said...

saya tau! saya tau! nape jam Casio tu jd mcm tu.. saya tau! hehe.. (bleh x citer nape jd camtu? heeheeheeheeeheeeeee)

curigelap said...

uiks budak.. diam la.. sepak sat g melambung nnt

eLy said...

haha.. nnt tepelanting plak..

QueenWizza said...

encik curigelap
napa x apdet tahun dpn ja? mase thn baru haha

june said...

hahaha... bakar jam... hahahahaha

curigelap said...

puan queen :
wahhh.. makan dalam tu.. nieh kira ntuk tawon depan aa nieh.. heheh

puan june july:
shhhhh.. dendiam

 
Free Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Website templateswww.seodesign.usFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver