Saturday, July 4, 2009

Satu pErjaLanan SatU perPisahAn

Ucapan selamat pengantin baru kepada Zaidi. Walaupun aku tak berapa rapat dengan dia, tapi macam ada satu chemistry antara aku dengan dia. Maybe satu kapal/kampung kot.. Heh.. Shoot di atas di ambil pada 13 Jun 2009, di kampung zaidi kat Yan. Tapi, minggu nie adalah minggu terakhir zaidi kerja di InteL. Hoh.. Rasa macam kejap sangat kenal dengan dia. But, aku realize, setiap pertemuan pasti ada perpisahan. Selamat kerja di tempat yang baru (Perai jer pun).

Pasangan pengantin di apit oleh hulubalang NCS@INteL.

Nice angle by camErawom@n. heh..

1 nuKiLan penDapaT:

mo0ney said...

gaya bodyguard siot

 
Free Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Website templateswww.seodesign.usFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver